…
20 Haziran 2020, Cumartesi İzmir

İl Müdürümüz Nesim TANĞLAY’ın “Babalar Günü” Mesajı


Yaşamın her anında bizleri destekleyen, hepimizin kahramanı olan babalarımız, sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenerek çok kutsal bir görevi yerine getirmektedir.

Tecrübeleriyle yolumuza ışık tutan, bizleri koruyarak geleceğe hazırlayan, maddi ve manevi bütün imkânlarını aileleri için seferber eden babalarımız, karşılıksız bir sevgi ve özveri ile geleceğimize doğru attığımız her adımda bizlere rehberlik etmektedir.

Çocuklarının geleceğini güvence altına alabilmek için her türlü fedakârlığı hiç düşünmeden gösteren babalarımızın şüphesizdir ki en büyük beklentisi ve mutluluğu emeklerinin boşa gitmediğini görmek ve topluma yararlı, gurur duyacakları evlatlar yetiştirebilmektir.

Ailesi için her türlü fedakârlığı üstlenerek zorluklara göğüs geren, ailesinin mutluluğunu kendi mutluluğu kabul eden, varlıkları ile bizlere daima güç veren başta Şehit babaları ve Gazilerimiz olmak üzere, Huzurevlerimizde kalan sakinlerimizin, kuruluşlarımızda özveri ile çalışan personelimizin ve tüm babaların Babalar Günü’nü kutluyor, sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum.

 

Nesim TANĞLAY

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İzmir İl Müdürü