…
06 Mart 2020, Cuma izmir

İl Müdürümüz Nesim TANĞLAY'ın "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" Mesajı


Ülkemizin gelişmesinde ve çağdaşlaşmasında büyük emekleri olan kadınlar; toplumsal, sosyal ve ekonomik yaşamdaki gelişmelerin en temel öğesidir.

Kalkınmış ve gelişmiş bir toplum hedefimize ulaşmak istiyorsak; toplumun yapısını güçlendirip şekillendiren, aile birliğinin en temel unsuru olarak daima özverinin, sevginin kaynağı olan kadınlarımızla omuz omuza vererek zorlukları göğüslemeli, onlara güvenle yaşayabilecekleri, üretime katkıda bulunabilecekleri bir dünya sağlamalıyız.

Milletçe; elini attığı her işi güzelleştiren, ona derinlik ve estetik katan kadınlarımızı sosyal ve ekonomik hayatın içinde eşit ve saygın yerlere el birliği ile taşımalıyız. Unutmamalıyız ki; bir toplum kadına ne kadar çok değer verirse, o toplum o kadar sağlıklı olur.

Bizler bugüne kadar kadına yönelik her türlü şiddetin, ayrımcılığın ve istismarın karşısında olduğumuz gibi bundan sonra da olmaya devam edeceğiz.

Küçük dokunuşlarla büyük değişikliklere imza atmaya ve yarınlara şekil vermeye devam eden, dünyamızı sevgi ile dolduran, varlığı ve nezaketi ile bizi biz yapan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlarım.

 

Nesim TANĞLAY

Aile, Çalışma ve Sosyal

Hizmetler İl Müdürü