…
18 Mayıs 2020, Pazartesi İzmir

İl Müdürümüz Nesim TANĞLAY’ın “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı" Kutlama Mesajı


Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Türk gençlerine armağanı olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 101. yılını büyük bir heyecan ve gururla kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

19 Mayıs, Cumhuriyet tarihimizdeki önemli dönüm noktalarından biridir. Kurtuluş Savaşı'nın başladığı gün olarak kabul edilen, milli birlik ve beraberliğin kuvvetlendiği, bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü bu özel gün kuşkusuzdur ki milletimiz için ayrı bir önem  taşımaktadır.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bu özel günü Türk gençliğine armağan etmesi, geleceğimizin teminatı ve umudumuz olan gençlere duyulan güven ve önemin en büyük kanıtıdır.

Gençler, bir milletin geleceğidir. Bu sebeple gençlere değer veren, onları kalpleri vatan ve millet sevgisiyle dolu, yetenekli, güçlü ve sağlam karakterli bireyler olarak yetiştiren bir millet her zaman geleceğe güvenle bakabilecektir.

En büyük temennimiz, büyük güven duyduğumuz gençlerimizin ülkemizin kalkınması ve ilerlemesi adına çalışmaları, milli ve manevi zenginliklerle dolu atalarımızdan emanet kutsal vatanımızı sonsuza dek korumaları ve sahip çıkmalarıdır.

Bizler, bugün ve yarınların en büyük güvencesi olan gençlerimiz için gece gündüz çalışmaya, onların en iyi şekilde yetişmesi için her türlü imkanı sunmaya gururla devam etmekteyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle bu anlamlı günü gençlerimize emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve İstiklal Savaşımızın Şehit ve Gazilerini, rahmet ve minnetle anıyor, gençlerimizin ve milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.

                                                                                

Nesim TANĞLAY
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İzmir İl Müdürü