…
14 Temmuz 2020, Salı İzmir, Türkiye

İl Müdürümüz Nesim TANĞLAY'ın " 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" Mesajı


15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü; kahraman milletimizin tek vücut halinde, yürekleri vatan sevgisiyle bir olarak mücadele verdiği, vatanımızın bölünmez bütünlüğünün, milli birlik ve beraberliğimizin tüm dünyaya bir defa daha gösterildiği tarihi bir gündür.

15 Temmuz gecesi; kadını, erkeği, genci ve yaşlısıyla  tek vücut olarak hareket eden kahraman milletimiz, ellerinde bayraklarıyla meydanlara koşarak, bu ülkeyi bölmek isteyen hainlere karşı Çanakkale’de, Dumlupınar’da ne cevap vermişse, yine aynı cevabı vererek vatanına ve bayrağına olan bağlılığını bir kez daha kanıtlamıştır.

Ülkemizi parçalayabileceklerini düşünen vatan hainleri karşısında sarsılmaz bir inanç ve irade ile dimdik duran kahraman milletimiz, her türlü zorlukları aşarak kurduğumuz devletimize ve geleceğimize sahip çıkmıştır.

Bu hain girişime canı pahasına karşı koyarak hayatını kaybeden şehitlerimiz, yaralanan gazilerimiz ve günlerce meydanları boş bırakmadan demokrasi nöbeti tutan vatansever milletimiz milli birlik ve beraberliği en değerli şekilde temsil etmişlerdir.

Bu duygu ve düşüncelerle; 15 Temmuz'un yıl dönümünde demokrasi ve vatan uğruna canını hiç düşünmeden feda eden aziz şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

 

 

Nesim TANĞLAY
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İzmir İl Müdürü