…
…
20 Temmuz 2023, Perşembe Malatya

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Göktaş Malatya’da Depremzedelerle Bir Araya Geldi


Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Mahinur Özdemir Göktaş, Yaşam Kent-1 Konteyner Kentte yaşayan depremzede vatandaşları ziyaret etti.

Malatya ziyareti kapsamında Yaşam Kent-1 Konteyner Kenti ziyaret eden Bakan Göktaş, bölgede yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi alarak bölgedeki halkın istek ve taleplerini dinledi.

Konteyner Kentteki Psikososyal Destek Çocuk alanını ziyaret eden Bakan Göktaş, çocuklarla yakından ilgilenerek çocuklarla birlikte boyama yaptı. Ardından Kadın Kooperatifleri İş Atölyesini ziyaret eden Bakan Göktaş, kadınların el emeği göz nuru yaptıkları ürünleri inceledi. Atölyede yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Daha sonra Bakanlığımızın Psikososyal destek personeliyle bir araya gelen Bakan Göktaş, depremin ilk anından itibaren fedakar bir biçimde canla başla çalışan Bakanlık personelimize yaptıkları özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Bakan Göktaş, 6 Şubat’ta yaşanan asrın felaketinde anne ve babasını kaybeden Bakanlık personelimiz Kübra Ataş’ın evine taziye ziyaretinde bulundu.

Depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlara Allah’tan rahmet dileyen Bakan Göktaş, Ataş’a sabır ve metanet diledi.