…
28 Ekim 2021, Perşembe İzmir

İl Müdürümüz Sayın Nesim TANĞLAY’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı


Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde başlatılan ve büyük fedakârlıklarla kazanılarak kurulan Cumhuriyetimizin 98. yıl dönümünü haklı bir gurur ve heyecanla kutluyoruz.

Tarihi, zaferlerle dolu yüce ulusumuzun en önemli dönüm noktalarından olan Cumhuriyetin ilanı, milletimizin bağımsızlık ve hürriyetinden asla taviz vermeyeceğinin bir ifadesidir.

Milletimiz, her türlü zorluğa ve imkânsızlığa rağmen bağımsızlığına kavuşabilmek adına inanç ve kararlılıkla tarihte eşine az rastlanan bir kahramanlık destanı sergilemiş, istiklaline ve istikbaline sahip çıkarak Milli mücadelemizi Cumhuriyetle taçlandırmıştır.

Türkiye Cumhuriyeti'ni ilelebet payidar kılmak, aziz milletimizin istikbalini muhafaza ve müdafaa etmek ve gelecek kuşaklara her alanda gurur duyacakları bir ülke bırakmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Cumhuriyet bilhassa kimsesizlerin kimsesidir” sözü ile bu ülke vatandaşlarımıza insan onuruna yaraşır bir yaşam sunma adına hizmet sunan kurumuzun da temelinin atıldığı andır.

Bu duygularla; başta Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere; bu toprakları bizlere vatan yapmak için emek veren tüm kahramanlarımızı, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, minnet ve şükranla anıyor, bütün vatandaşlarımızın Cumhuriyet bayramını kutluyorum.

                                                                                           

 

 

                                                                                           Nesim TANĞLAY

                                                                      Aile ve Sosyal Hizmetler İzmir İl Müdürü