…
23 Nisan 2021, Cuma IZMIR

İl Müdürümüz Nesim TANĞLAY'ın "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" Mesajı


 

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 101. Yıldönümü ile Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir gurur ve heyecanla kutluyoruz.

23 Nisan 1920 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılması, İstiklal Mücadelemizde dönüm noktası olmuş, Milletimiz, egemenliğin kayıtsız şartsız kendisinde olduğu yeni bir devletin ilk adımını atmıştır.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin ilk başkanı, ülkemizin kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımıza bayram olarak armağan edilen 23 Nisan, Atamızın gelecek nesillere ne kadar değer verdiğini ve onlara ne kadar güvendiğini ortaya koymaktadır.

Geleceğimizin teminatı, yarınlarımızın umudu,  kahraman bir milletin evlatları olan siz değerli çocuklarımızın milli değerlerine sahip çıkan ve milli duygularıyla yüce Türk milletine faydalı gençler olarak yetiştirilmelerini hedefliyor, dünya barışına önemli katkılar sağlayacağınıza inanıyoruz.

Çocuklarına bayram hediye eden ve bu bayramı bütün dünya ile paylaşan ilk ve tek ülke olmanın gururu ile  siz çocuklarımıza; sağlıklı, başarılı ve barış dolu bir gelecek diliyor, yüce Türk milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum.

 

                                                                                             Nesim TANĞLAY
                                                                      İzmir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü