…
22 Nisan 2020, Çarşamba izmir

İl Müdürümüz Nesim TANĞLAY'ın "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" Mesajı


Dünyada çocuklara armağan edilen ilk ve tek bayram olan “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” nın 100. Yıl dönümünü her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir gurur ve heyecanla kutluyoruz.

Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün "Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir. Bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir. " cümlesini hedef alarak, siz çocuklarımızın kalpleri vatan ve millet sevgisiyle dolu, yetenekli ve güçlü bireyler olarak yetişmesi adına hizmet veriyor ve bu hizmetin de en kutsal görevlerden biri olduğu bilinciyle hareket etmeye devam ediyoruz.

Bu inançla çıktığımız yolda da; milletimizin geleceği olan çocuklarımızın milli değerlerine sahip çıkan ve milli duygularıyla yüce Türk milletine faydalı gençler olarak yetiştirilmelerini hedefliyoruz.

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan COVİD-19 salgınıyla mücadele ettiğimiz zaman zaman belki karamsarlığa düştüğümüz bu zor günlerde, siz yarınlarımız olan değerli çocuklarımız bizlere güç ve umut kaynağı olmaya devam ediyorsunuz. Bizler siz değerli çocuklarımızdan almış olduğumuz bu güç ile inanarak, azimle sizleri daha güzel bir dünyada yaşatmak için var gücümüzle çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz.

Çocuklarına bayram hediye eden ve bu bayramı bütün dünya ile paylaşan ilk ve tek ülke olma gururu ile siz çocuklarımıza; sağlıklı, başarılı ve barış dolu bir gelecek diliyor, yüce Türk milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum.

 

Nesim TANĞLAY
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İzmir İl Müdürü