…
01 Ekim 2020, Perşembe İzmir

İl Müdürümüz Nesim TANĞLAY’ın 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü Mesajı


Değerlerimizi, örf ve adetlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan, tecrübeleri ile geçmişimizi aydınlatan çok değerli büyüklerimizin Dünya Yaşlılar Günü'nü heyecan ve mutlulukla kutluyoruz.

İnsan hayatının çeşitli dönemleri vardır. Yaşlılık dönemi, her insan için değişik anlam ve önem ifade etmekte olup, yaşanılan tecrübe ve birikimlerle en bilge olunan, yeni nesillere yol gösteren ve örnek teşkil eden çok özel bir dönemdir.

Toplum olarak, değerli büyüklerimize hak ettikleri saygı ve sevgiyi göstermek, sıkıntılarına ortak olup, hayatlarını kolaylaştırıcı çalışmalar yapmak bizler için en önemli görevlerden bir tanesidir. Bu sorumluluk duyguları ile büyüklerimiz için hizmet etmenin bizler için bir gurur olduğunu bu özel gün vesilesiyle bir kez daha belirtmek isterim.

Tüm dünyanın yaşamakta olduğu salgın hastalıkla mücadele dönemini, değerli büyüklerimizin de destekleri ile geride bırakmayı ümit ediyor, bu dönemde yapmış oldukları büyük fedakarlıkların asla unutulmayacağını belirterek tüm büyüklerimize şükranlarımı sunuyorum.

Bu duyguların öncülüğünde; Bugünlerimizin mimarı olan saygıdeğer büyüklerimizin  1 Ekim Dünya Yaşlılar Gününü kutluyor; sağlıklı, huzurlu ve sevdikleri ile daha nice güzel günler geçirmelerini diliyor,  büyük bir hürmetle ellerinden öpüyorum.


 

Nesim TANĞLAY

İzmir Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü