…
10 Kasım 2022, Perşembe izmir

İl Müdürümüz Sayın Nesim TANĞLAY’ın 10 Kasım Mesajı


Türk milletine duyduğu sonsuz güven ve inançla çıkmış olduğu İstiklal Mücadelesi yolunda elde ettiği zaferler ve üstün siyasi dehasıyla milletimizi Cumhuriyet yönetimi ile buluşturan sadece bizlerin değil; dünyanın kendine lider seçtiği Türk Milletinin Atası, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü aramızdan ayrılışının 84. yıldönümünde minnet ve şükranla anıyoruz.

Büyük önder Atatürk, yok edilmeye çalışılan vatan toprakları üzerinde yeni bir devlet kurmuş ve bizlere; bağımsız, laik ve demokratik bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni armağan etmiştir.

Bizler, millet olarak dünya çapında bir lidere sahip olmuş olmaktan duyduğumuz gururu bir kez daha yaşıyorken, bizlere düşen en büyük görevin; Büyük önderin ‘ En Büyük Eserim’ olarak nitelendirdiği Türkiye Cumhuriyetine sahip çıkmak ve gelecek nesillere Atamızın emanetlerini aktarmak olduğu bilinciyle hareket ediyoruz.          

Bugün vesilesiyle bir kere daha Başkomutanımız Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü saygı, rahmet ve minnet ile anıyoruz.

 

                                                                                                                                                                     Nesim TANĞLAY

                                                                                                                                                     İzmir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü