…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
14 Kasım 2019, Perşembe Cumhuriyet Köyü - Beykoz, İSTANBUL

Yeşil Sahadaki Mesainin Kazananı "Siyah Giyen Adamlar" oldu


Mesainin yeşil sahalarda devam ettiği Personeller Arası Futbol Turnuvamızda şampiyonluk kupasını Bağcılar ve Güngören SHM ekibimizden oluşan “Siyah Giyen Adamlar” kaldırırken, abilerinin madalyalarını çocuklarımız takdim etti.

Birlik ve beraberliğimizi güçlendirmek ve keyifli anlar geçirmek adına Sosyal, Sportif ve Kültürel Faaliyetler Birimimiz tarafından düzenlenen ve 40 kuruluştan 34 takım 397 oyuncunun katıldığı Personeller Arası Futbol Turnuvası'nda final maçları Galip Öztürk Çocuk Evleri Sitesi ev sahipliğinde oynandı.

İl Müdürümüz Arzu GÜR, İl Müdür Yardımcımız Aydın SAYIN, katılımcı kuruluşlarımızdaki çalışma arkadaşlarımız ve çocuklarımız ile Beykoz Cumhuriyet Köyü Muhtarı Ali DURMUŞ'un taraftar koltuğunda oturduğu final maçları Bahçelievler Ek Hizmet - Beylikdüzü Huzurevi  ile Bağcılar & Güngören SHM - Avcılar SHM takımları arasında oynandı. Kupanın sahiplerini penaltıların belirlediği maçların sonucunda Bahçelievler dördüncü, Beylikdüzü Huzurevi üçüncü, Avcılar SHM ise ikinci oldu. Bağcılar ve Güngören Sosyal Hizmet Merkezi ekibinden oluşan ve kendilerine "Siyah Giyen Adamlar" diyen takımımız ise şampiyonluk kupasını İl Müdürümüz Arzu GÜR ile Galip Öztürk Çocuk Evleri Sitesi'nde kalan çocuklarımızın elinden aldı.

Tatlı rekabetle geçen maçların sonunda asıl kazanan aile fotoğrafımız oldu.