…
…
…
…
…
…
…
04 Aralık 2020, Cuma Kasımpaşa, Beyoğlu, İSTANBUL

Oya Annemizi son yolculuğuna uğurladık.


Kasımpaşa Çocuk Evleri Sitesi’nde koruma ve bakım altında bulunan çocuklarımızın, yetiştirip hayatına dokunduğu herkesin ve İstanbul’umuzun annesi, değerli büyüğümüz Oya KAYACIK geçirdiği kalp rahatsızlığı nedeniyle aramızdan ayrıldı.

Bakanımız Sn. Zehra Zümrüt SELÇUK’un katılımlarıyla gerçekleşen cenaze töreniyle Oya Anne doğup büyüdüğü ilçedeki Feriköy Mezarlığı’nda defnedildi. Bakanımız Sn. Zehra Zümrüt Selçuk, cenaze sonrasında yaptığı açıklamalarda “Oya Annemizin hatırasını yaşatmak için Kasımpaşa Çocuk Evleri Sitesi’nin adını Oya Kayacık Çocuk Evleri Sitesi olarak değiştireceğiz. Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum, mekanı cennet olsun” ifadelerine yer verdi.

Ömrünü adadığı çocuklarıyla son anına kadar yakından ilgilenen ve “karnımdan değil kalbimden doğurdum” diyerek her birinin hayatına dokunan Oya Annenin naaşı evi olarak gördüğü ve çocuklarını büyüttüğü Kasımpaşa Çocuk Evleri Sitesi’ne getirildi. Bakanımız ile birlikte Bakan Danışmanımız Esra KORKMAZ, Beyoğlu Kaymakamı Mustafa DEMİRELLİ,  Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali YILDIZ, İl Müdürümüz Arzu GÜR ve aralarında sunucu Nursel ERGİN ve vasisi olduğu down sendromlu Göksenin’in de bulunduğu çocukları ve sevenlerinin katıldığı törende, Beyoğlu İlçe Müftüsü Arif CEVLEK tarafından cenaze duası yapıldı. Çocukları ise gözyaşları ve karanfillerle Oya Annelerine veda ettiler.

Oya annemize Allah'tan rahmet dileriz. Başımız sağ olsun.