…
…
…
…
…
…
08 Mart 2021, Pazartesi Arnavutköy, İSTANBUL

Mercan Hatıra Ormanımızın fidanlarını çocuklarımız ve çalışma arkadaşlarımızla birlikte diktik.


8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız ile Tarım ve Orman Bakanlığımızın işbirliğiyle düzenlenen Mercan Hatıra Ormanı etkinliği kapsamında fidanları toprakla buluşturduk.

Orman Bölge Müdürlüğümüzün katkılarıyla gerçekleşen programda Bakan Danışmanımız Sn. Esra Korkmaz, Vali Yardımcılarımız Sn. Özlem Gevrek Bozkurt ve Uğur Aladağ, İl Müdürümüz Arzu Gür, Orman Bölge Müdürü Yusuf Şahin, kadın kuruluş müdürlerimiz ve çocuklarımız yer aldı.

Vali Yardımcımız Sn. Özlem Bozkurt Gevrek ile Orman Bölge Müdürü Sn. Yusuf Şahin’in konuşmalarının ardından söz alan İl Müdürümüz Arzu Gür, konuşmasında "Mercan Hatıra Ormanımıza can suyunu verecek olmanın heyecanı ve sevinciyle, bugün bu anlamlı etkinliğe işbirlikleri ile vesile olan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız ile Tarım ve Orman Bakanlığımıza, destekleriyle bizleri her daim güçlü kılan İstanbul Valiliğimize, bize ayırdıkları alanla hatıra ormanı hayalimizi gerçeğe dönüştürmemize yardımcı olan Orman Bölge Müdürlüğümüze ve her anımızı güzelleştiren çalışma arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyor; başta aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin anneleri, eşleri ve kardeşleri olmak üzere, toprağa ve ruhumuza can suyu olan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum." ifadelerine yer verdi.

Fidan dikme programı, katılımcılara hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.