…
23 Mayıs 2020, Cumartesi İstanbul

İl Müdürümüz Arzu Gür'ün Ramazan Bayramı Mesajı


Bayramlarımız; küslüklerin son bulduğu, gönüllerin sevgi ve merhamet dolduğu günlerdir. Albümlerimizde mutlu aile fotoğrafları, anılarımızda tebessüm dolu unutulmaz hatıralardır. Bu nedenle bir taraftan mübarek Ramazan ayını uğurlamanın burukluğunu yaşarken bir taraftan da Ramazan Bayramına erişmenin neşesini hissediyoruz.

Belki bu bayramı, büyüklerimizden ve bazı sevdiklerimizden ayrı yaşamanın hüznü ile karşılıyoruz. Ancak biliyoruz ki bugünler de geride kalacak ve biz alışık olduğumuz muhabbet dolu günlere yeniden kavuşacağız. Çünkü inanıyoruz ki; zor günler bize ayrılıklar yaşatsa da gönül birliğimiz daimidir.

Duygu birliğimiz ve ortak mücadelemizle eriştiğimiz bayramımız, yeni ve mutlu bir döneme adım attığımız yolumuzu güzelleştiriyor ve gücümüzü tazeliyor.

Eskimeyen değerlerimize tutunarak toplumumuz ve sorumluluğunu taşıdığımız bireylerimiz için her günü bir bayram havasına dönüştürmek temennisiyle, başta aziz şehitlerimizin emaneti kıymetli ailelerimiz, kahraman gazilerimiz ve değerli aileleri ile aynı çatı altında bir can bağıyla kurulan aile fertlerimiz ve milletimizin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum.