…
30 Temmuz 2020, Perşembe İstanbul, TÜRKİYE

İl Müdürümüz Arzu Gür'ün Kurban Bayramı Mesajı


Dinimizde ve kültürümüzde önemli bir yer tutan bayramlarımız, bir tabağa koyulan ikramlardan çok daha fazlasını sunduğumuz özel günlerimizdir. Bayram deyince aklımızda aynı fikirler, kalbimizde aynı duygular yeşeriyor. Paylaşmanın değerini öğrenip öğretmekle kalmıyor, hayatın daha yaşanılır olmasına da vesile oluyoruz.

Hayatımızı farklı bir yöne çevirdiğimiz, bazı alışkanlıklarımızı değiştirdiğimiz günler yaşıyoruz. Geriye dönüp baktığımızda, bugünleri nasıl anacağımızı düşünürken yanımızda değişmeyen değerlerimiz olacak. Zamana ve mekana yenilmeyen bu değerlerimizle, bugün fiziksel ayrılıklara rağmen kalpten kalbe giden yolda buluşacağız. Aile olmayı, birlik halinde hareket etmeyi, geçmişten bugüne ruhumuza dokunan geleneklerimizi taşımayı kendimize şiar edindiğimizde; buluşmalar, görüşmeler, bayramlaşmalar şekil değiştirse bile aynı sevgiyi paylaşmaya devam edeceğiz.

Asırlardır bunu bizlere aşılayan milletimizle el ele vererek, birlikte daha mutlu ve muhabbet dolu bayramlara erişmek temennisiyle; başta aziz şehitlerimizin emaneti kıymetli ailelerimiz, kahraman gazilerimiz ve değerli aileleri ile tüm İslam aleminin Kurban Bayramını tebrik ediyorum.