…
19 Mayıs 2020, Salı İstanbul, Türkiye

İl Müdürümüz Arzu GÜR'ün 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı


Yol; yolcusu ile değerli, gayesi ile destansıdır. Kutlu yolculuklar büyük zaferlere gebedir. İşte 19 Mayıs 1919 tarihi, esir edilmek istenen bir milletin bağımsızlık yolculuğunun nişanesidir.  19 Mayıs, aziz milletimizin nesiller boyu taşıyacağı mücadele ruhunun Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile muştulandığı gündür.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, milletimizin yürüyeceği yolu aydınlatan ilk adımının üstünden 101 yıl geçti. Hayatın eve sığdığı ama coşkumuzun kalbimizden taştığı bugün; kurtuluş yoluyla bizlere bırakılan bu kıymetli mirası, ecdadımıza ve kahramanlarımıza duyduğumuz minnetle yaşatıyoruz. Yolun gerçek sahibi Türk gençliğine armağan edilen bugün, gençliğimizin omuzlarında hayalini kurduğumuz müreffeh yarınlarımıza taşınıyor. Yeryüzüne ve gökyüzüne imzasını atan her bir gencimizin emeği ve hayalinin en büyük destekçileri olarak, her daim yanlarında yürümeye devam ediyoruz, devam edeceğiz.

Mücadeleyi anlamlı kılan, yollarımızı zafere çıkaran başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, gençliğini ülkesine ve bayrağına adayan aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle anıyor; ülkemizin ve büyük ailemizin yaşı ve ruhu genç tüm fertlerine teşekkürlerimi sunuyorum. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.