…
…
…
…
25 Şubat 2020, Salı Zeytinburnu, İSTANBUL

İl Müdürlüğümüz ile bünyesinde Sosyal Hizmet Bölümü bulunan üniversiteler işbirliğine başlıyor.


İl Müdürlüğümüz ile bünyesinde Sosyal Hizmet Bölümü bulunan üniversiteler sürdürülebilir işbirliği imkânlarını değerlendirmek için bir araya geldi.

Zeytinburnu Semiha Şakir Huzurevi ev sahipliğindeki ilk toplantı, İl Müdür Yardımcılarımız Halis KURALAY, Hüseyin M. BAYCIK, Tahsin KIRTMAN ile ilimizde faaliyet gösteren ve bünyesinde Sosyal Hizmet Bölümü yer alan 13 üniversiteden akademisyenlerin katılımıyla gerçekleşti.

AB Dış İlişkiler ve Projeler Biriminden sorumlu İl Müdür Yardımcımız Halis KURALAY’ın açılış konuşması ile başlayan toplantıda, hizmet birimlerimizde görev yapan müdürlerimiz ve meslek elemanlarımız vatandaşlarımıza ulaştırdığımız hizmetler ve izlenen süreç hakkında sunumlar yaptı.

Faydalı bir çalışma olacağı inancıyla; bu ortak çalışma alanının sosyal hizmet bölümünde eğitim veren üniversitelerde yaygınlaştırılarak daha geniş bir alanda daha aktif bir çalışma haline gelmesi hedeflenmektedir. Bu bağlamda ikinci buluşmanın 26 Mart 2020 tarihinde gerçekleştirilmesi kararlaştırılmıştır.