…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
23 Ocak 2020, Perşembe Eyüpsultan, İSTANBUL

İl Çocuk Koordinasyon Kurulu toplantısı Vali Yardımcımız Sn. Ahmet Hamdi USTA başkanlığında gerçekleşti.


5395 sayılı Çocuk Koruma Kanunu kapsamında 2019 yılında gerçekleştirilen çalışmalar ve alınan tedbir kararlarına ilişkin İl Çocuk Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Yardımcımız Sn. Ahmet Hamdi USTA başkanlığında gerçekleşti.

İl Müdürümüz Arzu GÜR ve Cumhuriyet Savcısı Ümit Babayiğit ile birlikte, ilimizde görev yapan kaymakamlarımız, savcılarımız, belediye başkan yardımcılarımız ve kurum temsilcilerinin de katılımıyla İstanbul Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Hasdal Yerleşkesi’nde gerçekleşen toplantıda sırasıyla; Çocuk Hizmetlerinden Sorumlu İl Müdür Yardımcımız Ali Fuat KARAMAN, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Şube Müdürü Mustafa Kubilay BAHÇE, İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Hasan GÖKÇEOĞLU, İŞKUR Şişli Hizmet Birimi Sorumlusu Aycan SAVAŞ çocuk konulu çalışmalara ilişkin sunumlarını gerçekleştirdiler.

İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Arzu TAMBULUT ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürü Pervin TUNA’nın İl Koordinasyon Kurulunun 2019 yılı çalışmaları ve 2020 yılı planlamalarını katılımcılarla paylaşmasının ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Çocuk Suçları Soruşturma Bürosu adına sözü alan Cumhuriyet Savcısı Ümit BABAYİĞİT, Çocuk Koruma Sistemi Yönergesi’nden bahsederek bu alanda yapılması gereken çalışmalar ve işbirliğinin önemine değindi.

Toplantı, ilçelerimizde koordinasyon kurulu başkanlığını yürüten kaymakamlarımızın soru, görüş ve önerileriyle sona erdi.