…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
12 Şubat 2020, Çarşamba Sarıyer, İSTANBUL

Görme engelli bireylerimiz eğitimlerini tamamlayarak mezun oldular.


İstanbul Görme Engelliler Rehabilitasyon Merkezi ile Altı Nokta Körler Vakfı’nın işbirliğinde 92. Dönem Temel Eğitim, 28. Dönem Masaj Eğitimi ve 3. Dönem Çağrı Merkezi Operatörlüğü sınıflarında eğitim gören 28 kursiyerimizin mezuniyet töreni, Kuruluş Müdürü Şahin ERTARHANACI’nın açılış konuşmasıyla başladı.

Yapılan konuşmalarda 48 yıldır devam eden ve bugüne kadar 2500 görme engellinin eğitim alarak meslek edindiği program ve projelerin geliştirilerek sayının 100.000’e çıkarılması hedefinin önemine vurgu yapıldı. Sarıyer Kaymakamı Sayın Mehmet ÖZER, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Faik YILDIRIM, Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Coşkun, İl Müdür Vekilimiz Aydın SAYIN, İl Müdür Yardımcılarımız Mustafa KÖK ve Halis KURALAY, Yenimahalle Görme Engelliler Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Servet KARAKAŞ, Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim TAHMAZ, Altı Nokta Körler Vakfı Başkan Yardımcısı Mağdule DEMIRCIOĞLU, öğretmenler ve kursiyerlerimizle birlikte velilerinin de katıldığı tören, İl Müdür Yardımcımız Halis KURALAY’ın okuduğu şiirin ardından başarı belgelerinin takdimiyle devam etti.

Mezuniyet programı, belge takdiminin ardından aile fotoğrafı ve kursiyerlerimizin el emeği ürünlerinin sergilenmesiyle son buldu.