…
…
19 Haziran 2023, Pazartesi İstanbul

"Geleceğe Adım Akademisi” projesinin Eğitici Eğitimleri Zeytinburnu Şehitler Bilim ve Sanat Merkezinin katkılarıyla tamamlandı.


İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından 2021 yılı Çocuklar ve Gençler Mali Destek Programı kapsamında desteklenen ve İstanbul Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yürütülen, Bağcılar Belediyesi ve Zeytinburnu Şehitler BİLSEM'in iştirakçilerimiz olduğu projenin temel hedefi Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesindeki kuruluşlarda bakım ve koruma altında olan çocuklara bilişim, astronomi ve uzay, yenilik ve girişimcilik alanlarında becerilerin kazandırılması ve ilgi yetenek ve kariyerleri hakkında farkındalıklarının artırılmasıdır.

"Geleceğe Adım Akademisi” projesinin Eğitici Eğitimleri Zeytinburnu Şehitler Bilim ve Sanat Merkezinin katkılarıyla tamamlandı. Faaliyet kapsamında Zeytinburnu BİLSEM öğretmenleri İl Müdürlüğümüzde görev yapmakta olan öğretmenlere Tekno-Girişimcilik, Algoritma-Programlama, Artırılmış Gerçeklik, Robotik Kodlama, 3D Tasarım ve Modelleme, Web Sitesi Tasarımı, Animasyon ve Mobil Uygulama Yapımı eğitimleri verdiler. Bu eğitimler ile birlikte çalıştıkları çocuklara aktarmak üzere öğretmenlerin Girişimcilik ve Bilişim kapasitelerinin artırılması hedeflenmiştir.