…
…
…
…
…
15 Nisan 2019, Pazartesi Bahçelievler, İstanbul

Dostluk sahalara taşınıyor


Sosyal, Sportif ve Kültürel Faaliyetler Şubesi’nin çocuklara yönelik spor organizasyonları kapsamında düzenlediği futbol ve voleybol turnuvaları geçtiğimiz hafta sonu maçları ile başladı. Farklı yaş gruplarında birçok takımın karşılaştığı maçlarda heyecan ve emek bir aradaydı. Turnuvaların Mayıs ayı ortasına kadar devam etmesi planlanıyor.

13 Nisan Cumartesi günü Yakacık ÇES Futbol Sahasında başlangıç karşılaşmaları oynanan futbol müsabakalarında kuruluşlarımızın minik ve küçük takımları yarıştı. 10 Takımdan 128 sporcunun hazır olduğu ilk elemelerde 10 takım kozlarını paylaştı. 9 Takımın sonraki hafta karşılaşmalarında yer almaya hak kazandığı turnuva devam etmektedir.

14 Nisan Pazar günü Bahçelievler Spor Salonunda gerçekleştirilen büyükler Voleybol müsabakalarında ise 136 sporcu yer aldı. 11 takımın yarıştığı elemelerde Marmara ÇODEM, Avrupa ÇEKOM, Kemerburgaz ÇODEM ve Emrullah Turanlı ÇES finallerde yarışmaya hak kazandı. Bu sonuçların ardından elenen takımlar evlerine dönerken galip takımlar final karşılaşmalarına hazırlanmaya devam edecekler.