…
…
…
…
…
…
…
26 Eylül 2019, Perşembe

Büyüklerimizin el emeği göz nuru ürünleri Promosyon Fuarı'nda beğenilere sunuldu


Tüyap Fuar ve Organizasyon ile KOSGEB'in desteğini 25- 28 Eylül 2019 tarihlerinde 21.si mevcuten Kurumsal Pazarlama Reklam Ürünleri ve Malzemeleri Fuarı'nda Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü stant açtı.

Stantta Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı, engelli ve yaşlı kuruluşlarında açık el emeği göz nuru eserlerin tanıtım ve satışı gerçekleştiriliyor.

Fuar Programına Katılan Engelli Yaşlı Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı ziyaretinde Önal İnaltekin konuşmasında, engellilerin ürünlerini dünya piyasasına sunmanın haklı gururunu yaşadıklarını, “Engelsiz e ticaret Protokolü” ile engelli ziyaretinde yaşlıların ürettiği ürünlerin (BK Veya iştirakçisinin Sahip Olduğu e ticaret Platformları Üzerinden) satışa sunulacağı süreci 'başlattıkları belirti. 

Stantta sergilenen ve satışa bağlı bir şirketin tamamlanması Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı, engelli ve yaşlı kuruluşlarında üretildiğini söyledi. Amaçlarının sağlıklı yaşlanma vizyonu kurulması kuruluşlarında kalan yaşlıların üretime katkılarının yapılması bekleniyor ifade etti.

Fuar organizasyon yetkilileri hazırlanırken ziyaretçi istatistiklerine göre, ziyaretçilerin yaklaşık yüzde 15'ini yabancılar oluşturuyor.