…
…
…
…
…
03 Haziran 2024, Pazartesi istanbul

BEYOND THE DOORSTEP PROJEMİZİN YEREL ATÖLYE ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI.


İl Müdürlüğümüzün ortağı olduğu Beyond the Doorstep Projesi toplumda sosyal geri çekilme yaşayan (Japonya’da Hikikomori Sendromu olarak geçmekte olup, sosyal geri çekilme yaşayan genç bireyler daha uzun süre ve daha ağır şekilde sendromu yaşamaktadırlar.) gençlerin tüm sosyal ilişkilerini kesip, ilgi alanlarını reddederek sorun yaşayan gençleri temel almaktadır.

 

Projemizi önemli bir hedef kitlesi olan gençlerimizle buluşturan yerel atölye çalışmalarını Nisan ve Mayıs ayı içerisinde gerçekleştirdik. Sancaktepe Anadolu İmam Hatip Lisesi, Atatürk Fen Lisesi, Zeytinburnu Şehitler BİLSEM, Vizyon Bahçeşehir Koleji, Vizyon Marina Kolejinde öğrenim gören öğrenciler ile birlikte İlimiz Çocuk Hakları Komitesi gençleri ve Beykoz Sosyal Hizmet Merkezi desteği ile Beykoz ilçesinde ikamet eden gençlerimize de ulaşarak 122 genç ile atölye çalışmaları gerçekleştirdik.

 

Projemiz Avrupa Birliği Eğitim ve Kültür Yürütme Ajansı (EACEA) tarafından finanse edilen bir proje olup ortaklık yapısı şu şekildedir: Koordinatör İtalya (YouNET) People in Focus (Arnavutluk) , Udruzenje Menssana Assocıatıon (Bosna-Hersek).

 

Projemizin üretimlerine aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz:

https://beyondthedoorstep.weebly.com/

https://www.facebook.com/people/Beyond-the-Doorstep/100092629660043/
https://www.instagram.com/cby.beyondthedoorstep/