…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
22 Temmuz 2021, Perşembe İstanbul

Bakanımız Sn. Derya Yanık, bayramda çocuklarımızın ve büyüklerimizin misafiri oldu.


Üsküdar Hasan Tan Çocuk Evleri Sitesi ile Bahçelievler Kampüsünü ziyaret eden Bakanımız Sn. Derya Yanık, İl Müdürümüz Arzu Gür'ün eşliğinde çocuklarımızın ve büyüklerimizin bayram sofralarına konuk oldu.

Kurban Bayramı dolayısıyla kuruluşlarımıza bayram ziyareti gerçekleştiren Bakanımız Sn. Derya Yanık'ın ilk durağı Üsküdar Hasan Tan Çocuk Evleri Sitesi oldu. Çocuklarımızın kapıda çiçeklerle "Hoş geldin Bakan abla" diyerek karşılamalarının ardından kız ve erkek gruplarını ziyaret eden Bakanımızın fotoğraflarını yine çocuklarımız çekti.

Bahçelievler Kampüsünde bulunan Şeyh Zayed Çocuk Evleri Sitesi Bebek Ünitesi'ndeki miniklerimizin uyku saatine denk gelen ziyaretin ardından, Bakanımız Çocuk Külliyemizde çocuklarımızla birlikte ahşap boyama denemeleri yaptı.

Bahçelievler Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde yine çiçeklerle karşılanan Bakanımız, yeni yapılan Huzurevi bahçesinde büyüklerimizle bayramlaşarak güneşli havanın keyfini birlikte çıkardılar.

Günün son durağı ise İl Müdürümüz Arzu Gür'ün ziyaret ettiği Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ve buradaki engelli çocuklarımız oldu.

Bayramlaşma, tüm ziyaretlerin ardından takdim edilen hediyeler ve çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.