…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
23 Nisan 2020, Perşembe İstanbul, Türkiye

23 Nisan buluşmamızı Bakanımızın teşrifleriyle gerçekleştirdik.


Hayatı eve neşesini yüzyıllara sığdıran çocuklarımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Bakanımız Sn. Zehra Zümrüt Selçuk’un teşrifleri, Nil Karaibrahimgil ve Alifiru’nun şarkılarıyla dijital olarak kutladılar.

“Evde Kal, Bayramsız Kalma” diyerek Kurumlarımızda yetişen 2500’e yakın çocuğumuzla evlerimizden buluşarak 23 Nisan neşesini paylaştığımız kutlama, Bakanımız Zehra Zümrüt Selçuk’un “Gönül isterdi ki bugün sizlerle bir arada olalım, kucaklaşalım. Ama gönüller bir olunca görüşmek, sevincimizi paylaşmak mümkün olabiliyormuş. İnşallah bugünleri atlatarak daha güzel buluşmalarda bir araya geleceğiz” sözleriyle başladı.

Yazdığı şarkılar ve paylaşımlarıyla tüm çocukların “Nil ablası” ünlü sanatçı Nil Karaibrahimgil ile kurumlarımızda görev yapan aynı zamanda da Alifiru ismiyle şarkılar yazıp söyleyen, Abdullah ve Firuze Yıldız çifti bu coşkulu günde çocuklarımızı yalnız bırakmadılar. Nil Karaibrahimgil’in tüm çocuklar tarafından çok sevilen “Kanatlarım Var Ruhumda” şarkısı ve Alifiru’nun seslendirdiği Barış Manço’nun “Bugün Bayram” şarkısına çocuklarımız dansları ve neşeleriyle eşlik etti.

Dijital 23 Nisan buluşması, çocuklarımızdan tam not aldı.