…
…
…
29 Eylül 2020, Salı Ankara,Türkiye

Hukuk Birimleri Koordinasyon ve İstişare Toplantılarının ilki, Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü Av. Oğuzhan TEKİN başkanlığında Ankara İl Müdürlüğü ile online olarak gerçekleştirildi.


Hukuk Hizmetleri Genel Müdürümüz Av. Oğuzhan TEKİN’ in başkanlığında, Ankara Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Durmuş Ali DALDALLI, Genel Müdür Yardımcılarımız Av. Şule ÜRKER, Av. Cumhur SARIAKÇALI ile Ankara İl Müdürlüğü Hukuk Birimi Avukatlarımızın katılımı ile Hukuk Birimleri Koordinasyon ve İstişare Toplantılarının ilki online olarak 29 Eylül 2020 tarihinde gerçekleştirildi.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlükleri Hukuk Birimlerinin koordinasyonu, Bakanlığımız hukuk hizmetlerinin etkin yürütümü, hukuk hizmetlerinin yürütümünde karşılaşılan sorunların tespiti ile bunların çözümü amacıyla gerçekleştirilen toplantı; Genel Müdürümüz Av. Oğuzhan TEKİN’ in konuşmalarıyla başladı.

Genel Müdürümüz Tekin toplantıda; hukuk birimleri ile Genel Müdürlüğümüz arasındaki iletişimin ve koordinasyonun güçlendirilmesi amacıyla online olarak görüşmelerin yapılacağını, akabinde bölge koordinasyon toplantılarının gerçekleştirileceğini ifade etti. Bakanlığımızın taraf olduğu dava ve hukuki ihtilafların yürütümü ile hukuk biriminin çalışma usulleri hakkında istişarelerin yapıldığı toplantıda, İl Müdürü Durmuş Ali DALDALLI’ da hukuk birimi iş ve işlemleri hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Toplantıda ayrıca; Ankara Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü avukatlarımızın görüş ve değerlendirmeleri alındı. Hukuk hizmetlerinin yürütümüne ilişkin iyi uygulama örnekleri, görüş, öneri ve sorunların raporlanarak Genel Müdürlüğümüze iletilmesi istemiyle toplantıya son verildi.