…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
17 Eylül 2020, Perşembe Antakya, Hatay

Şehitlerimizin Yakınlarına ve Gazilerimiz için “Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcih Töreni” Düzenlendi.


Hatay Valisi Rahmi Doğan, Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcih Töreninde Şehit yakınları ve gazilerimizle bir araya geldi.

17 Eylül 2020 Perşembe günü saat 14.00’te düzenlenen törende, vatanın birlik ve bütünlüğünün korunması, ülkenin her köşesinde huzur ve güvenliğin sağlanması için en değerli varlıkları olan canlarını feda eden şehitlerimizin yakınlarına ve saygı değer gazilerimiz için Ottoman Otel’de “Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcih Töreni” düzenlendi.

Vali Doğan’ın konuşmasının ardından Kahraman Şehitlerimiz ile Saygıdeğer Gazilerimizin kısa özgeçmişlerinin okunmasını müteakip Şehitlerimizin varislerine Devlet Övünç Madalyaları ile Beratları Vali Doğan tarafından Tevcih edildi.

Programa Vali Doğan’ın yanı sıra, Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir,  39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Alpaslan Kılınç,  Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Vali Yardımcısı Aydın Tetikoğlu,  Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Defne Kaymakamı Nevzat Şengök, İl Jandarma Komutanı Albay Emrullah Büyük, İl Müdür Yardımcımız Mehmet Ali Güven, STK temsilcileri, Kurum Müdürleri, şehit yakınları, gazilerimiz ve aileleri katıldı.