…
16 Kasım 2022, Çarşamba Samandağ, Hatay

Samandağ Jan ve Suphi Beyluni Anadolu Lisesinde 11-İ şubesi öğrencilerine “Siber Zorbalık ve Bilinçli Medya Kullanımı” konulu seminer verildi.


Aile Eğitim Programı(AEP) İletişim Modülü kapsamında Samandağ Jan ve Suphi Beyluni Anadolu Lisesinde 11-İ şubesi öğrencilerine “Siber Zorbalık ve Bilinçli Medya Kullanımı” konulu seminer verildi.

Gerçekleştirilen eğitimde katılımcılara “Zorbalık Nedir, Zorbalığın Türleri, Akran Zorbalığında Türler, Zorbalığın Şiddet ve Saldırganlıkla İlişkisi, Zorbalık Davranışı Gösterenlerin Genel Özellikleri, Zorbalığa Maruz Kalanlar Neler Hisseder, Zorbalıkla İlgili Yanlış Bilinenler, Zorbalığın Sonuçları, Zorbalıkla İlgili Yanlış Bilinenler, Zorbalığı Engellemek İçin Neler Yapılabilir, Siber Zorbalık, Siber Zorbalık Türleri ve Yaygınlığı, Siber Zorbalığı Engellemek İçin Neler Yapılabilir, Hukuki Boyut, Bilinçli Medya Kullanımı” hakkında bilgi verilmiştir.

Samandağ Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünde görevli personel Sosyal Çalışmacı Nehir Sağlamtaş verilen eğitime 34 öğrenci katılım sağlamıştır. Eğitim program broşür dağıtımı ile birlikte son bulmuştur.