…
15 Aralık 2021, Çarşamba Antakya, Hatay

Antakya Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü Aile ve Sosyal Destek Programı (ASDEP) Personeline “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele” konulu seminer verildi.


Antakya Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü Aile ve Sosyal Destek Programı (ASDEP) Personeline “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele” konulu seminer verildi. Bakanlığımız Kadının Statüsü Genel Müdürlüğü’nün 16.06.2021 tarihli 2021/5 sayılı Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele konulu genelgesine istinaden düzenlenen seminerde katılımcılara “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon Planı, Kadın Erkek (Fırsat) Eşitliği, Kadına Yönelik Şiddetin Tanımları,  Türleri ve Yaygınlığı, Kadına Yönelik Şiddetin Kadınlar ve Çocuklar Üzerindeki Etkileri, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Konusunda Uluslararası ve Ulusal Mevzuat, Kadına Yönelik Şiddet Konusunda Hizmet Veren Kurum ve Kuruluşlar” hakkında bilgi verilmiştir.

Antakya Sosyal Hizmet Merkezi Eğitim ve Danışmanlık Birimi tarafından İl Müdürlüğümüz konferans salonunda sosyal mesafe ile hijyen koşulları gözetilerek düzenlenen ve Sosyal Çalışmacı Alev Güler’in sunumuyla gerçekleştirilen seminere 15 ASDEP personeli katılım göstermiş olup seminer soru-cevap bölümü ile son bulmuştur.