…
15 Mart 2022, Salı İskenderun, Hatay

İskenderun Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından "Aile Danışmanlığı, Şiddetle Mücadele İrtibat Noktasının Tanıtımı" eğitimi verildi.


İskenderun Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü’nde Sosyal ve Ekonomik Destek yararlanıcılarına "Aile Danışmanlığı, Şiddetle Mücadele İrtibat Noktasının Tanıtımı" eğitimi verildi.

Hatay Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğünce 2021/5 Sayılı Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Genelgesine istinaden düzenlenen Sosyal Hizmet Merkezimizin 2022 Yılı Yıllık Faaliyet Programı kapsamında Müdürlüğümüzün birimlerinden Aile Danışmanlığı ve Şiddetle Mücadele İrtibat Noktasının tanıtımının yapılması ve bu alanlar hakkında bilgi ve farkındalığının artırılması amacıyla İskenderun Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü’nün Sosyal ve Ekonomik Destek yararlanıcılarına ‘’Aile Danışmanlığı, Şiddetle Mücadele İrtibat Noktasının Tanıtımı’’ semineri verilmiştir.

İskenderun Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü’nün konferans salonunda, İskenderun Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü personeli Psikolog Seyran Bozkurt tarafından gerçekleşen seminere 11 personel katılmış olup seminer soru-cevap bölümü ile son bulmuştur.