…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
06 Aralık 2022, Salı Antakya, Hatay

Hatay Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Kurum Bakımında Bulunan Engelli Bireylerimiz Tarafından Gösteri Düzenlendi.


3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Hatay Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi kurum bakımında bulunan engelli bireylerimiz tarafından gösteri düzenlendi.

Meclis Kültür Merkezinde saat 18.00’ da düzenlenen program, İstiklal Marşı ve Saygı duruşunun ardından İl Müdür Yardımcımız Mehmet Ali Güven’in açılış konuşmasıyla başlamıştır.

Hatay Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Hatay Engelli Koordinasyon Merkezi Korosunun birbirinden güzel şarkılarıyla dinleyicilere müzik ziyafeti yaşattı. Hatay Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi tarafından kurum bakımında bulunan engelli bireylerimiz sahnede; Cici Kızlar, Müslüm Gürses Skeci, Halk Oyunu ve Gitar Resitali ile sundukları gösterilerle salonu dolduran konukların beğenisini topladı.

Programa, İl Müdür Yardımcılarımız, Kuruluş Müdürlerimiz, Halk Eğitim Müdürü Sabri Tazeaslan ve vatandaşlarımız katılım sağlamıştır.

 

PROGRAMIN VİDEO GÖSTERİMİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.