…
04 Kasım 2020, Çarşamba Antakya, Hatay

Ekim Dönemi Akdeniz Bölge Toplantısı Yapıldı.


​Ülkemizde sağlıklı, mutlu ve müreffeh ailelerin oluşmasına katkıda bulunmak amacıyla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının,  Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan Aile Eğitim Programının yaygınlaştırılma çalışmalarına ilimizde devam edilmektedir.

Eğitim Programları (AEP) kapsamında İl Müdürlüklerimiz tarafından yürütülen uygulamaları değerlendirmek, eğitim programlarını daha etkin ve verimli sunabilmek, uygulamalarımız sırasında karşılaşılan güçlükleri gidermek ve tecrübeleri paylaşmak amacıyla İl Müdürlüklerimizin ev sahipliğinde yapılması kararlaştırılan Ekim Dönemi Akdeniz Bölge Toplantısı diğer Akdeniz Bölge illerinin de katılımıyla 04 Kasım tarihinde saat 10:00'da Hatay il koordinatörlüğünde İl Müdür Yardımcısı Mahmut Aldatmaz başkanlığında zoom programı üzerinden gerçekleştirilmiştir.

Toplantıya Genel Müdürlüğümüz Akdeniz Bölge Sorumlusu Serpil Yıldırım ile Adana, Antalya, Burdur, Isparta, Kahramanmaraş ve Osmaniye  İl Müdür Yardımcıları ve AEP Formatör ile Eğiticileri katılım sağlamışlardır. Toplantı süresince katılımcı il temsilcileri görüş ve önerilerini sunmuşlardır.