…
…
…
…
16 Ekim 2020, Cuma Antakya, Hatay

Bakanımız Zehra Zümrüt Selçuk, Akdeniz bölgesindeki kadın kooperatifleri ile telekonferans yöntemiyle toplantı gerçekleştirdi.


Bakanımız Zehra Zümrüt Selçuk Başkanlığında Akdeniz bölgesindeki kadın kooperatifleri ile telekonferans yöntemiyle toplantı gerçekleştirdi.

15.10.2020 tarihinde Hatay Valiliğinde gerçekleşen 2. Kadın Kooperatifleri Bölgesel Buluşma toplantısında;Hatay Vali Vekili Aydın TETİKOĞLU, İl Müdürümüz, Ticaret İl Müdürü,İl Tarım ve Orman Müdürü, Defne Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı, Hatay Üreten Eller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı, Samandağ Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı, Soteria Taş Sanatı Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı, Dörtyol İlk Kurşun Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı, Erzin Kadın Eli Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı, Altınözü Zeytin Emeği Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı, Hassa Zeytindalı Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı, Arsuz Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı, Tohumla Güçlenen Eller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı hazır bulundu.