…
23 Mayıs 2022, Pazartesi Altınözü, Hatay

Altınözü Sosyal Hizmet Merkezi tarafından ‘’Ailenin Kendi Doğal Kaynaklarını Kullanma Yoluyla Problem Çözme Becerisinin Kazanılması ” konulu seminer verildi.


Altınözü Sosyal Hizmet Merkezi Hizmetlerinden yararlanan ailelere yönelik ''Ailenin kendi doğal kaynaklarını kullanma yoluyla problem çözme becerisinin kazanılması” konulu seminer verildi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından ailelerin yaşam kalitelerini arttırmak amacıyla geliştirilen Aile Eğitim Programı kapsamında yürütülen “Ailenin kendi doğal kaynaklarını kullanma yoluyla problem çözme becerisinin kazanılması ’’ konusunda bilgi ve farkındalığın artırılması ayrıca ailenin problem çözme becerisini kazanabilmesi ve bu özeliği edinen ebeveynlerin çocuklara da sağlıklı model olması amacıyla seminer verildi.

Altınözü Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünde psikolog olarak görev yapan Filiz Çalım tarafından gerçekleşen eğitime 13 kişi katılmış olup, eğitim soru-cevap bölümü ile son bulmuştur.