…
…
…
…
…
…
16 Aralık 2022, Cuma Altınözü, Hatay

Altınözü ilçemizde İl Müdürlüğümüz, Altınözü Kaymakamlığı ve Altınözü Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen Koruyucu Aile Tanıtım Toplantısı gerçekleştirilmiştir.


Toplantı Altınözü Belediyesi Konferans Salonunda 2 farklı oturum şeklinde gerçekleştirilmiştir.
Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren İl Müdür Yardımcımız Sebahattin Büyüktelli Anne-Babalarından bir şekilde uzak kalan kimsesiz ve korunmaya ihtiyacı olan çocuklarımızı aile şefkatiyle tanıştırarak, özgüven sahibi sosyal ve kültürel yönden kendini tamamlamış hem çevresiyle hem de kendisiyle barışık mutlu bireyler olarak geleceğe hazırlamanın önemini vurguladı.
Daha sonra Şube Müdür V. Ali Can Demir Koruyucu Aile Modeline ilişkin sunumunu gerçekleştirdi.
Toplantılar 2 koruyucu ailemizin deneyimlerini paylaşmasıyla devam etmiş soru cevap kısmı ve koruyucu ailelerimize çiçek taktimi ile son bulmuştur.
Altınözü ilçesinde görev yapan Kurum Amirleri, Belediye personeli, Din Görevlileri, Muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Okul İdarecileri, Rehber Öğretmenleri, Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri ve Kamu Kurumlarında görev yapıp eğitime katılma konusunda istekli tüm kamu görevlileri olmak üzere toplam 300 kişi katılım sağlamıştır.