…
27 Ekim 2020, Salı Antakya, Hatay

"Akademik Yazım ve Araştırma Teknikleri” Konulu Eğitim Düzenlendi.


AEP eğiticilerine yönelik Zoom programı üzerinden “Akademik Yazım ve Araştırma Teknikleri” eğitim verildi.

Bakanlığımız tarafından hazırlanıp uygulanan Aile Eğitim Programı kapsamında yetiştirilen formatör ve eğiticilerimizi yıl içinde desteklemek, bilgi birikim ve tecrübelerini arttırmak amacıyla “Eğitici Gelişim ve Değerlendirme Programı” geliştirilmiştir.

Hazırlanan gelişim programı ile eğiticilerimizin bilişsel ve entelektüel gelişimlerine katkı sağlanması, muhakeme, problem çözme ve karar alma süreçlerinin desteklenmesi amaçlanmıştır.Gerek görev alanına giren bölgesel konular, gerekse genel sosyal konular/sorunlar ile ilgili akademik nitelikte makaleler yazılabilecektir. Bu anlamda AEP eğiticilerine yönelik Zoom programı üzerinden “Akademik Yazım ve Araştırma Teknikleri” konusunda Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörlüğü Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümünde görev yapan Doç. Dr. Mustafa Onur KAN tarafından 23 Ekim 2020 tarihinde saat 14:00 ile 16:00 saatleri arasında eğitim düzenlemiştir.

“Akademik Yazım ve Araştırma Teknikleri” konulu eğitime İl Müdürlüğü ve bağlı kuruluşlarda görev yapan 45 AEP eğiticisi katılım sağlamıştır.