…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
13 Eylül 2021, Pazartesi Hassa, Hatay

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcımız Av.İsmail Ergüneş Hatay' a Geldi.


Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcımız Sayın İsmail Ergüneş, İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'nde hain saldırı sonucu şehit olan hemşehrimiz P. Sözleşmeli Er Turgay Abacı'yı son yolculuğuna uğurlamak üzere Hatay'a geldi. Bakan Yardımcımızı Hatay Havaalanında, İl Müdürümüz, İl Müdür Yardımcılarımız ve Kuruluş Müdürlerimiz karşıladı.
İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'nde hain saldırı sonucu şehit olan hemşehrimiz P. Sözleşmeli Er Turgay Abacı için Hassa Akbez'de cenaze töreni düzenlendi. Şehidimiz yapılan törenin ardından dualarla toprağa verildi.
Şehit Piyade Sözleşmeli Er Turgay Abacı için düzenlenen cenaze törenin Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Bakan Yardımcımız Av.İsmail Ergüneş, Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hatay milletvekilleri Hüseyin Yayman, Hüseyin Şanverdi, Abdulkadir Özel, İsmet Tokdemir, 6'ncı Kolordu Komutanı Korgeneral Metin Tokel, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, İlçe Kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları, İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili, İl Müdürümüz, Şehidimizin ailesi, yakınları, sevenleri, silah arkadaşları ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.
Ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcımız Av. İsmail Ergüneş, Valimiz Rahmi Doğan ve İl Müdürümüz, izinli geldiği memleketi Hassa'da trafik kazası sonucu hayatını kaybeden P. Uzm. Çvş. Serkan Baş'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
Son olarak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcımız Sayın İsmail Ergüneş ve İl Müdürümüz, Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş' ı makamında ziyaret etti.