…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
16 Mayıs 2022, Pazartesi Hatay

10-16 Mayıs Engelliler Haftası Etkinlikleri


İskenderun’da gerçekleştirilen Goalball maçı ilk kez bölgemizde oynandı.

Engelliler haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen maça İskenderun Engelliyim Engel Tanımam Derneği’nin üyeleri, İskenderun Sosyal Hizmet Merkezi ve engelli aileleri yoğun ilgi gösterdi.

Sessiz bir ortamda oynanan maçta görme engelli sporcular, topu zil sesiyle takip edebiliyor. 

 

İskenderun' da Engelliler Haftası dolayısıyla “Engelsiz Atölye Sergisi” düzenlenen tören ile açıldı.

İskenderun Belediye Başkanlığı ve İskenderun İlçe Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü’nün işbirliği ve koordinasyonuyla, İskenderun Belediyesi 3’Nolu Sosyal Tesisi’nde düzenlenen program kapsamında; kent protokolü ve engelli vatandaşlarla sohbet ortamında bir araya gelerek, samimi bir kahvaltı ikramıyla bu özel haftayı kutlandı.

Ardından Engelli vatandaşlarımız tarafından oluşturulan ve el emeği göz nuru eşyaların sergilendiği Engelsiz Atölye Sergisi’nin açılış kurdelesi kesilmesinin akabinde ürünlerin sergilendiği stantlar gezildi.

Karlısu Engelsiz Yaşam Merkezinde birbirinden değerli engelli kardeşlerimiz ve öğretmenlerimiz eşliğinde program düzenlendi.

Kuruluşumuz Karlısu Engelsiz Yaşam Merkezinde Engelli kardeşlerimiz tarafından sahne gösterisi ve konseri keyifli anlar yaşattı. Programa İl Müdür Yardımcımız Mehmet Ali Güven'de katıldı.