…
…
…
13 Aralık 2021, Pazartesi Antalya, Türkiye

Huzur Bocce Ligi 2021 Finallerinde Şampiyon Osmaniye Özden Huzurevi Oldu


Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Antalya Manavgat’ta düzenlenen Huzur Bocce Ligi 2021 finallerinde şampiyon Osmaniye Özden Huzurevi oldu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün aktif ve sağlıklı yaşlanma vizyon ve politika hedefleri çerçevesinde düzenlediği bocce turnuvalarının beşincisi Antalya Manavgat’ta gerçekleştirildi.

Huzur Bocce Ligi 2021 Finallerinde Ağrı, Aksaray, Artvin, Bolu, Elazığ, İzmir, Karabük, Kastamonu, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Muğla, Osmaniye, Rize, Samsun, Sivas, Tekirdağ, Trabzon, Yozgat, Zonguldak olmak üzere 20 ildeki huzurevlerinden 103 yaşlı yarıştı.

20 takımın katıldığı, 3 gün süren müsabakalarda Osmaniye Özden Huzurevi ile Tekirdağ Zübeyde Hanım Huzurevi finale kalan takımlar oldu.

Huzur Bocce Ligi 2021 finallerinde şampiyon, Tekirdağ Zübeyde Hanım Huzurevi’ni 12-10 mağlup eden Osmaniye Özden Huzurevi takımı oldu. Aksaray Huzurevi üçüncü, İzmir Narlıdere Huzurevi ise dördüncü oldu.

Final müsabakasına katılan Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Orhan Koç şampiyonada dereceye giren sporculara ödüllerini takdim etti.