…
…
…
…
…
23 Nisan 2024, Salı Gümüşhane, Türkiye

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI


Bugün, bağımsızlığımızın sembolü ve Türk Milletinin egemenliğini tescilleyen, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. Yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamanın gururunu yaşıyoruz. Bu önemli günü kutlarken, çocuklarımızın ne kadar değerli olduğunu bir kez daha hatırlıyor ve onların geleceğe olan katkılarını takdirle karşılıyoruz. Bu anlamlı gün, Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı ve milli egemenliğin hâkim kılındığı büyük bir gündür. Cumhuriyetimizin Kurucusu, Eşsiz Kahraman Mustafa Kemal ATATÜRK'ün siz değerli çocuklara armağan ettiği bu özel gün, bizler için büyük bir anlam taşımaktadır.

Çocuklarımızın sağlıklı, mutlu ve güvende olmaları, toplum olarak en önemli önceliğimizdir. Çocuklar, sizler bizim geleceğimizsiniz. Sizlerin sağlıklı, mutlu ve başarılı bir şekilde yetişmesi, toplumumuzun en önemli önceliklerinden biridir. Sizlerin hayallerinizi gerçekleştirmeniz ve potansiyelinizi en üst düzeye çıkarmanız için elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz. Her çocuğun sevgiye, şefkate ve anlayışa ihtiyacı olduğunu unutmayarak, onların yanında olmak için gayret sarf edeceğiz.

Sevgili çocuklar, sizlere olan inancımız tamdır. Sizlerle birlikte, daha güzel bir gelecek inşa etmek için varız. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten dileklerimizle kutluyor, sağlıklı, mutlu ve başarılı bir gelecek diliyoruz.

Sevgiyle kalın.

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ.

BU GENÇLİK İÇİN DEĞER...