…
…
…
13 Mart 2022, Pazar Giresun, Türkiye

Türkiye Harp Malulü, Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Giresun Şubesi’nin 5.Olağan Kongresine Katıldık


Türkiye Harp Malulü, Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Giresun Şubesi’nin 5.Olağan Kongresine katıldık.

Giresun Merkez Teyyaredüzü Mahallesi, Atatürk Bulvarı (İl Özel İdaresi Binası Yanı)’nda bulunan dernek binasında 13 Mart Pazar günü saat: 10.00’da Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Giresun Şubesi’nin 5. Olağan Kongresi gerçekleştirildi.

Şehit ve gaziler için Kur’an Tilaveti ve yapılan dualarla devam eden program; Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Giresun Şube Başkanı Hayrettin Akgün ve Genel Başkanı Mustafa Işık tarafından yapılan konuşmalarla devam etti.

Programa katılan Vali Ünlü, kongre salonuna girişte tek tek Şehit aileleri ve gazileri selamlayarak, hal ve hatırlarını sordu.

Vali Ünlü’ye, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Mustafa Işık tarafından Derneğin “Onursal Üyelik Belgesi” takdim edildi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Giresun Şubesinin Genel Kurul Toplantısından sonra Vali Enver Ünlü'nün ev sahipliğinde Genel Başkan Mustafa Işık ve genel kurul üyelerinin katılımıyla şehit ve gazi ailelerimiz onuruna yemek programı düzenlendi.