…
…
…
…
…
…
…
…
02 Mayıs 2022, Pazartesi Giresun, Türkiye

Sayın Valimiz ve Eşi Hanımefendiden Bayram Ziyaretleri


Valimiz Sayın Enver Ünlü, Ramazan Bayramının birinci günü, bayram programı kapsamında ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak, Türkiye Harp Malûlü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğini ziyaret eden Vali Ünlü, şehit aileleri ve gazilerle bayramlaştı.

Valimiz Sayın Enver Ünlü, eşi Sema Ünlü Hanımefendi ile birlikte, Şehit Polis Memuru Murat Şengül’ün ailesini ziyaret ederek ailenin bayramını kutladı.

Eşi Hanımefendi ile birlikte Giresun Huzurevini ziyaretinde de bulunan Sayın Valimiz; “Kıymetli büyüklerimizle gönüllerimizi buluşturduk. Bu güzel bayram gününde milli ve manevi hafızamız olan başımızın tacı büyüklerimizle birlikteyiz. Eski bayramları da aratmayacak şekilde keyifli vakit geçirdik. Rabbim ömürlerini bereketlendirsin, sıhhat ve afiyet ihsan eylesin” temennisinde bulundu.

Son olarak Sema Ünlü Hanımefendi ile birlikte Anadolu Engelliler Yardımlaşma ve Spor Kulübü Derneğini ziyaret eden Valimiz Sayın Enver Ünlü, yaptığı paylaşımda “ Sizleri çok seviyoruz. Eşimle birlikte Anadolu Engelliler Yardımlaşma ve Spor Kulübü Derneğini ziyaret ederek değerli kardeşlerimizle bayramlaştık. Yeter ki birbirimize inanalım, değer verelim; sevginin, gönül birliğinin ve anlayışın aşamayacağı hiçbir engel yok” ifadelerini kullandı.