…
23 Nisan 2023, Pazar Merkez,Giresun,Turkey

İl Müdürümüz Mustafa MODAOĞLU Ramazan Bayramı Dolayısıyla Bir Mesaj Yayınladı


İl Müdürümüz Mustafa MODAOĞLU Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 

‘’Milletçe birlik ve beraberliğimizi, eş dost akraba ve kardeşliğimizin bereketini doya doya yaşadığımız on bir ayın sultanı Ramazanın ardından bütün bu duyguları taçlandıracağımız Ramazan Bayramı’na ulaşmanın şükrünü yaşıyoruz..

 

Devletimiz ve aziz milletimiz olarak 6 Şubat sabahına Kahramanmaraş merkezli olan, 11 ilimizi ve büyük bir nüfusu etkileyen ve adeta ‘’Asrın Felaketi’’ olarak adlandırılan büyük bir deprem yaşadık. 85 milyonu etkileyen bu büyük afet dolayısıyla bu bayram sevincimiz ve mutluluğumuz buruk ve sessiz geçiyor. Milletimiz yediden yetmişe, Devletimiz tüm imkanlarıyla kenetlendi, bir oldu, birlik oldu ve kardeşlerimizin acılarını dindirmek üzere her şeyiyle, bereket ayı Ramazan’da yardımlaşma ve dayanışma duygularını zirvede yaşadı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olarak tüm çalışanlarımızla birlikte depremin ilk anından itibaren, enkazın başında bekleyenlere dokunan el, enkaz altındaki vatandaşlarımıza “sesimi duyan var mı” diyen ses, üzülüp ağlarken başını yasladığı omuz olduk.

Millet olarak üşüyenlere yorgan, acıkana bir tas sıcak çorba, kimseyi açıkta bırakmamak için çadır ve konteyner verirken hep yanlarında olduk. Milli ve manevi değerlerimizin en güzel haliyle yaşandığı, milletimizin tarihi boyunca biriktirmiş olduğu en güzel özelliklerinin yaşandığı anlara şahitlik ettik. Devletçe ve milletçe omuz omuza bu asrın felaketinin izlerini silmek ve vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için insanüstü gayretle gece gündüz çalışmaktadır.

Bu büyük felakette hayatını kaybeden vatandaşlarımızın acısıyla girdiğimiz Ramazan Bayramı’nda özellikle şehit yakını ailelerimizi, kahraman gazilerimizi, depremde yakınlarını kaybetmiş çocuklarımızı ve ailelerini ziyaret ettik, ilimizde bulunan depremzede ailelerimizin yeniden hayata tutunması ve memleketlerinden uzakta geçirdikleri bu bayramda yanlarında olmaya çalıştık.

Bu duygu ve düşüncelerle rahmet ve bereketle kavuşacağımız nice Ramazanlar yaşayıp bayramlara kavuşmayı Rabbim nasip etsin. Ramazan Bayramı’nın Giresun’umuza, ülkemize, ümmetimize ve tüm çalışma arkadaşlarıma hayırlar getirmesini diliyor, sevdiklerinizle birlikte sağlık, mutluluk ve güzel günler diliyorum.

Ramazan Bayramı’nızı tebrik ediyorum.