…
…
16 Mayıs 2023, Salı Giresun,Türkiye

İl Müdürümüz Mustafa Modaoğlu, Anneler Günü Dolayısıyla Aziz Şehitlerimizin Bizlere Emaneti Olan Kıymetli Annelerini Ziyaret Etti


İl Müdürümüz Mustafa Modaoğlu, anneler günü dolayısıyla aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan kıymetli annelerini ziyaret ederek Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN, Sayın Bakanımız Derya YANIK hanımefendinin ve Sayın Valimiz Enver ÜNLÜ'nün selamlarını iletti.

İl Müdürümüz Mustafa Modaoğlu, 06.09.1992 tarihinde Şırnak ili Güçlükonak ilçesinde şehadete eren Şehit J.Çvş. İsa YÜKSEL’in annesi Nazmiye YÜKSEL ve 25.12.1996 tarihinde İstanbul ilinde şehadete eren Şehit P.Er. Umut ARSLAN ’ın annesi Fatma ARSLAN ile bir süre sohbet edip istek ve taleplerini dinledikten sonra ellerini öpüp hayır dualarını aldı. Ardından Anneler günlerini kutladı.

İl Müdürümüz ziyaretlerinde vatanın bölünmez bütünlüğünü sağlamak için kahramanca hayatları feda eden kahraman şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz. Sizler bize şehitlerimizin emanetisiniz ve başımızın tacısınız, bizler daima sizlerin emrindeyiz dedi. Ziyaret, şehitlerimiz için yapılan duaların ardından son buldu. Aile ve Sosyal Hizmetler bakanlığı ailesi olarak tüm Şehit Annelerimizin Anneler günlerini kutluyor, Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kıymetli annelerimize de başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.