…
…
…
03 Aralık 2020, Perşembe Giresun, Türkiye

Engelli Çocuk Hakları, Engelli Hakları Ve Dinin Engellilerle İlgili Topluma Yüklediği Sorumluluklar Semineri Düzenlendi


Engelli Çocuk Hakları, Engelli Hakları Ve Dinin Engellilerle İlgili Topluma Yüklediği Sorumluluklar Semineri Düzenlendi.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında Giresun Belediyesi ev sahipliğinde Zoom Programı üzerinden Müdürlüğümüz ve Giresun İl Müftülüğünün katılımı ile Engelli Çocuk Hakları , Engelli Hakları ve Dinin Engellilerle İlgili Topluma Yüklediği Sorumluluklar Semineri düzenlendi. Giresun Valisi Enver ÜNLÜ Giresun Milletvekili Sayın Cemal ÖZTÜRK, MHP İl Başkanı Ertuğrul Gazi KONAL’ın da katıldığı Zoom toplantısında İl Müdürümüz Fethi ELMAS, Giresun Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa ZIVALI ve il Müftüsü Muhittin ORAL katılım sağlayarak 3 Aralık Dünya Engelliler Günü için duygu ve düşüncelerini paylaşarak engelli bireylerden gelen soruları yanıtladı, verilen hizmetleri anlattı.

Müdürlüğümüz personeli Sosyal Çalışmacı Şirin TARGAN ÇALIŞ,"BM Engellilerin Haklarına İlişkin Sözleşme", Giresun Belediyesi Çocuk Birimi koordinatörü Emine ÇETİNKAYA , "Çocuk Hakları ve Engellilik ", Giresun İl Müftülüğü Engelli  Koordinatörü Güler AYDINOĞLU "Dinin Engellilerle İlgili Topluma Yüklediği Sorumluluklar’’ konularında bilgiler paylaştı.