…
22 Ekim 2019, Salı Giresun, Türkiye

Çocuk Hakları İl Komitesi Sayın Valimizi Makamında Ziyaret Etti


Giresun Çocuk Hakları İl Komitesi üyesi 9 çocuğumuz ve Çocuk Hakları Yetişkin Temsilcilerimiz Sayın Valimizi Makamında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Giresun Çocuk Hakları İl Komitesi üyesi 9 çocuğumuz ve Çocuk Hakları Yetişkin Temsilcilerimiz Sayın Valimizi Makamında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Çocuklarımızdan oluşan Komite Başkanı Kübra Özcan ve Ferdi Nacakcı Vali Sarıfakıoğulları’na komitenin yaptığı faaliyetler ile planlanan faaliyetler hakkında brifing sundu. Ulusal Çocuk Danışma Kurulu üyesi çocuğumuz Tunç Ak ise komite ve danışma kurulları faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Ziyaret sırasında çocuk konuklarının kendisine yönelttiği soruları içtenlikle cevaplayan Vali Sarıfakıoğulları, çocuklarımız ile yakından ilgilenerek, çocukların; ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda etkinliklere yönlendirilmelerinin çocuğun gelişimi açısından olumlu etkileri bulunduğuna dikkat çekerek, Çocuk Haklar İl Komitesi faaliyetlerinin bu nedenle oldukça önemli olduğunu belirtti.

Vali Sarıfakıoğulları’nın Giresun Çocuk Hakları İl Komitesi’ni kabulünde; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Mustafa Tosun, Müdür Yardımcımız Ersel Caba, Çocuk Hakları İl Yetişkin Temsilcilerimiz Seda Sümer Aydın ve Psikolog Ece Dervişoğlu da hazır bulundu.