…
…
…
…
…
…
03 Ocak 2023, Salı Merkez,Giresun,Türkiye

Aziz Şehidimizin Babası Son Yolculuğuna Uğurlandı


İl Müdürümüz Mustafa MODAOĞLU Şehit Deniz Er Dursun Öz’ün vefat eden değerli babası Dursun Ali Öz için düzenlenen cenaze törenine katıldı.

Kronik obstrüktif akciğer hastalığı (KOAH) nedeniyle tedavi gördüğü Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesinde 2 Ocak Pazartesi günü tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 80 yaşında hayatını kaybeden Şehidimizin kıymetli babası Dursun Ali Öz için 3 Ocak Salı günü cenaze töreni düzenlendi.

Cenaze töreninin ardından Dursun Ali Öz için İlimiz Merkez Seyit Köyü’nde bulunan Merkez Seyit Camii'nde öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı.

Namazın ve okunan duaların ardından Dursun Ali Öz’ün cenazesi; köydeki mezarlıkta yer alan Şehit oğlunun kabrinin yanında, sevenlerinin gözyaşları ve duaları arasında toprağa verildi.

Öğle namazını müteakip Merkez Seyit Köyü Mezarlığı’ndaki aile kabristanına defnedilen Şehidimizin babası Dursun Ali Öz için Vali Enver Ünlü ve  İl müdürümüz Mustafa Modaoğlu aile üyelerine başsağlığı dileyerek Öz’ün vefatından duyduğu derin üzüntüyü iletti.

Cenaze törenine, Öz’ün ailesi ve yakınlarının yanı sıra Vali Enver Ünlü, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Özgür Özer, çok sayıda bürokrat, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

08.07.1992 tarihinde İstanbul'daki birliğinde görevi başındayken Şehit olan Deniz Er Dursun Öz’ün kıymetli babası Merhum Dursun Ali Öz, tüm resmi ve özel etkinliklere katılması, vakur duruşu, sevecen ve babacan tavırlarıyla yediden yetmişe herkesin sevgi ve saygısına mazhar biriydi.

Merhum Dursun Ali Öz'e Allah'tan rahmet, Aziz Şehidimizin ailesi, yakınları ve sevenlerine de sabırlar dileriz.