…
…
…
…
…
28 Nisan 2022, Perşembe Giresun, Türkiye

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık İlimizi Ziyaret Etti


Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Derya Yanık, bir dizi ziyaret ve programa katılmak üzere 27 Nisan Çarşamba günü Giresun ilini ziyaret etti.

Ordu-Giresun Havalimanı’nda Giresun Valisi Enver Ünlü ve Ordu Valisi Tuncay Sonel tarafından karşılanan Bakan Yanık, karşılama töreninin ardından Giresun Valiliği’ne ziyarette bulundu. 

Bakan Yanık, 27 Nisan Çarşamba günü gerçekleştirdiği Giresun programı kapsamında; Giresun Valiliği, Giresun Belediyesi ve AK Parti İl Başkanlığı ziyaretlerinin ardından Vali Enver Ünlü ve eşi Sema Ünlü Hanımefendi ile birlikte Giresun Çocuk Evleri Sitesi ile Giresun Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ziyaret etti.

Giresun Liman Mevkii Gümrük Kompleksinde  Giresun Belediyesi tarafından düzenlenen halk iftarı programına katılan Bakan Yanık, iftar programı sonrası yaptığı paylaşımda “ Bir Ramazan ayının daha sonuna gelsek de Ramazan’ın bereketi sofralarımızdan eksik olmasın. Giresun’da vatandaşlarımızla iftarda buluştuk. Kalabalık sofraları özlemişiz” ifadelerini kullandı.