…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
21 Mayıs 2024, Salı Giresun

Aile Haftası Kutlamaları


Aile Haftası münasebeti ile ilimizde bir dizi etkinlik gerçekleştirildi. Tüm hafta boyunca şehit yakınları, gaziler, evde bakım aileleri ve koruyucu aileler başta olmak üzere Müdürlüğümüz hizmet modellerinden faydalanan ailelerimize çeşitli ziyaretler yapıldı.

Aile Yürüyüşü etkinliği ile ailenin korunması ve güçlendirilmesine yönelik farkındalık çalışmaları düzenlenirken ilimiz Atatürk Meydanında açılan stantlarla da Bakanlığımız hizmet modellerinin tanıtımı yapıldı. Haftanın son etkinliğinde büyük ailemiz ile Aile Şenliği düzenlendi ve hizmetlerimizden faydalanan ailelerimiz ile personellerimizin ailelerinin katılım sağladığı şenlikte her bir aile üyesi bu özel haftanın tadını doyasıya çıkardı.

İl Müdürümüz Mustafa MODAOĞLU TRT Radyosu ile TRT Haber Ajansına bir dizi açıklamada bulundu ve haftanın önemine, amaçlarına ve gayelerine dikkat çekti. MODAOĞLU hafta başında yaptığı konuşmada ise ''Türk toplumu olarak emek, dayanışma ve birlikteliğimizin kıymetini en derinden hissetmekteyiz. Ve kültürel ve toplumsal değerlerimizin ilk öğrenildiği kurum olan ‘’Aile’’ nin önemini özellikle vurgulamaktayız. Bizler Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olarak adımıza yakışır şekilde; ailenin korunması ve güçlendirilmesi için tüm mesai arkadaşlarımızla büyük bir özveri ile hizmetlerimizi yürütmekteyiz ve yürütmeye devam edeceğiz. Bu noktada, öncelikli hizmet modellerimiz her daim aile bütünlüğünün korunması yönünde olmakla beraber aileye gerekli sosyal ve ekonomik desteğin sağlanması, rehberlik ve danışmanlık hizmetlerinin yürütülmesi yegâne görevlerimiz olarak karşımıza çıkmaktadır. Bizler, siz kıymetli vatandaşlarımızla aynı yolda yürüyen, aynı adımları atan, ayağınız takıldığında elinizden tutan, devletin sıcak ve şefkatli yüzü olarak her zaman yan yanayız ve birlikteliğimizi korumaya devam edeceğiz.

Bu vesileyle en içten ve kalbi duygularımla Aile Haftasını kutluyor, sağlıklı, mutlu ve huzurlu yarınlar diliyorum.'' temennilerini iletti.