…
…
…
…
30 Mayıs 2019, Perşembe

Koruyucu Ailelerimiz İftar Yemeğinde Buluştular


Korunma ihtiyacı olan ve kuruluşlardaki çocukların aile ortamında bakımlarının sağlanmasına yönelik olarak koruyucu aile hizmetinin tanıtımı ve yaygınlaştırılmasına katkı sağlanması ve mevcut koruyucu aileler ile iletişimin güçlendirilmesi amacıyla İl Müdürlüğümüzce koruyucu ailelerimize yönelik iftar yemeği düzenlenmiştir.

İftar yemeğine İl Müdürümüz Mustafa YILDIRIM, İl Müdür Yardımcımız Nermin YETKİN, İl Müdürlüğü Koruyucu Aile ve Evlat Edinme Biriminde görevli meslek elemanları, koruyucu ailelerimiz ve koruyucu aile hizmetinden yararlanan çocuklarımız katılmıştır.

220 kişinin katılımı ile gerçekleştirilen iftar programında konuşan İl Müdürümüz Mustafa YILDIRIM, koruyucu aile hizmetinin önemi, amacı hakkında konuşmuş ve koruyucu ailelerimize teşekkürlerini sunmuştur. Koruyucu ailelerimizden çevrelerinde koruyucu aileliği anlatmalarının koruyucu aileliğin yaygınlaştırılmasında önemli olduğuna dikkat çekmiş ve ailelerimizden desteklerini istemiş, iftar programının hazırlanmasında ki katkılarından dolayı başta Gaziantep Valiliği olmak üzere Arsbak Gıda ve Güvenoğlu İnşaata teşekkürlerini sunmuştur.